Mijn naam is Gabriëlla, ik ben in 2016 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste
en in 2017 heb ik mijn specialisatie jaar als allround schoonheidsspecialiste behaald.

In de salon kom je even helemaal tot rust en heeft u een momentje voor u zelf. Een salon aan huis waar u zich thuis voelt in een huiselijke sfeer wat toch ook luxe uitstraalt.

Ik werk met diverse merken en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Gemology, de kracht van kostbare mineralen, streng geselecteerde actieve bestanddelen, wetenschappelijk geteste formules, meetbare resultaten, bewezen doeltreffendheid, formules zonder parabenen, propyleenglycol of (ethanol)alcohol, met een stuk voor stuk een aangename textuur. Schoonheid door edelstenen.

Lycon, Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. 

CND Shellac, CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt
voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos.